seLamaT daTanG

sebuah cerita untuk diceritakan

Tuesday, November 1, 2011

seKitaR konVokeSyen dI piCC

antara kegiatan yang ada di Masjid Putra
Alhamdulilah, 29hb Oktober 2011 menjadi sejarah tersendiri buat adikku satu-satunya, Che Melor Isa @ Hajar Aisyah bt Mohd Isa dan sepupu kami, Mohd Zuhdi Bin Mohd Zahid apabila dengan resminya telah dimasyurkan sebagai pemegang diploma di acara Konvokesyen Kolej profesional MARA di Putrajaya International Convention Centre (PICC).
Kompleks pentadbiran perdana
Sekalung tahniah buat mereka berdua kerana telah berjaya melengkapkan sebahagian proses pembelajaran di institut pengajian tinggi ini dan kehadapannya juga diharapkan agar terus berjaya mengorak langkah yang lebih gemilang khasnya buat adinda tersayang yang kini sudah melanjutkan pelajaran di Universiti Kuala Lumpur kampus Pasir Gudang.
Erm, ,memandangkan  resepsi yang penuh gemilang ini terhad kepada orang tua pelajar sahaja, sedikit sebanyak resepsi yang cukup menyita hari yang panjang ini telah menimbulkan kegundahan yang tersendiri di hati keluarga besar Nenda Almarhum Haji Mohd Khalid dan Almarhumah Nenda Hajjah Maimun Othman khasnya kepada kami kerana secara pastinya kami akan bosang tidak mempunyai kegiatan sepanjang pagi. :)
seluas mata memandang (Masjid Sultan Mizan @ Masjid Besi, Istana Singgah Sultan Selangaor)

Maka kami berempat (aku, angah, safwan, nissa' n muzzakir) telah mengagendakan acara tersendiri sepanjang pagi tersebut yang pastinya telah dicoretkan pada kenangan tanpa kata (gambar lah :D) di sekitar Putrajaya.
Dan sepastinya juga, kenangan menyambut kegembiraan sempena konvokesyen ini turut diabadikan sekali bersama keluarga tercinta. Sekali lagi tahniah untuk mereka berdua. kemanakah langkah kami berikutnya??mungkin ini yang menjadi  tanya tanya tp secara pasti posing dulu :D

model papan atas, mr muzakkir

kubah dan langit yang bersatu indah

masjid Putra, Putrajaya

masjid Putra yang gah berdiri

model bernuansa banduan memandangkan tema baju yang dipilih adalah jalur  jemalur, mr mubin @ angah

model atraksi bebas, mr safwan

melompat lebih tinggi adalah tema yang cocok bagi mereka nyanyian SO7, tp model 2 dari kiri  tetap tampil dengan gaya tersendiri, ms nissa'

posing yang poyo...haha

alhamdulilah, tahniah mr zuhdi

setia menunggu dihadapan TV

:D

:D:D

kepenatan yang tidak dapat disembunyikan

bergambar bersama orang tua

keluarga besar ayah ngah @ mr zahid

keluarga ayah der @ mr isa

adinda bersama ayahanda tercinta

tangga pon tangga lah :D

anakanda dan cucuanda almarhum Hj Mohd Khalid n almarhumah Hajjah Maimun

haha

sempat lagi memberikan posing

pusing sket :D

lautan manusia

berakhir sudah sebuah resepsi yang melelahkan

jom pulang

No comments:

Post a Comment